Menu dostępne od 18.09.2022 r.

Wszystkie nasze dania przygotowywane są od podstaw z lokalnych produktów od lokalnych dostawców.

PRZYSTAWKI
  • Tatar ze śledzia 32 zł

    Śledź / ogórek kiszony / cebula / gorczyca / kapary / kwaśna śmietana / pieczywo

  • Tatar z polędwicy z jelenia 49 zł

    Polędwica z jelenia / ogórek konserwowy / cebula / kurka / żółtko / kapary / pieczywo

ZUPY
  • Barszcz czerwony 19 zł

    uszka

  • Rosół z kury i wołowiny 19 zł

    z domowym makaronem

  • Zupa grzybowa 22 zł

    kluseczki

DANIA GŁÓWNE
  • Pierogi z kapustą i grzybami (8 szt.) 32 zł

    okrasa / wędzony ser

  • Filet z kurczaka supreme faszerowany mozzarellą 45 zł

    suszonymi pomidorami, szpinakiem / risotto z sosem z pieczonych pomidorów

  • Polędwiczka wieprzowa sous-vide owinięta boczkiem 45 zł

    puree z pietruszki / pieczone warzywa / gratin ziemniaczany / sos demi glace tymiankowy

  • Filet z dorady 46 zł

    prażony kalafior / soczewica / sos maślano-kaparowy

  • Żebro wołowe w glazurze 55 zł

    frytki stekowe / salsa pomidorowa

  • Bitki z sarny w sosie cebulowym 59 zł

    kopytka / kapusta z grzybami

SAŁATKI
  • Sałata z kurczakiem 36 zł

    Mix sałat / kukurydza / papryka / czerwona cebula / pomidor / ogórek / kurczak w panko / sos majonezowo – musztardowy

DANIA DZIECIĘCE
  • Frytki 10 zł
  • Naleśniki z dżemem lub czekoladą 22 zł
  • Nuggetsy 24 zł

    frytki / marchewka baby

DESERY
  • Ciasto dnia 15 zł
  • Sernik z gorącymi malinami 19 zł

    kruszonka

  • Owoce zapiekane pod kruszonką 19 zł

    kwaśna śmietana