Menu dostępne od 18.09.2022 r.
Wszystkie nasze dania przygotowywane są od podstaw z lokalnych produktów od lokalnych dostawców.
-
Tatar ze śledzia 32 zł
Śledź / ogórek kiszony / cebula / gorczyca / kapary / kwaśna śmietana / pieczywo
-
Tatar z polędwicy z jelenia 49 zł
Polędwica z jelenia / ogórek konserwowy / cebula / kurka / żółtko / kapary / pieczywo
-
Barszcz czerwony 19 zł
uszka
-
Rosół z kury i wołowiny 19 zł
z domowym makaronem
-
Zupa grzybowa 22 zł
kluseczki
-
Pierogi z kapustą i grzybami (8 szt.) 32 zł
okrasa / wędzony ser
-
Filet z kurczaka supreme faszerowany mozzarellą 45 zł
suszonymi pomidorami, szpinakiem / risotto z sosem z pieczonych pomidorów
-
Polędwiczka wieprzowa sous-vide owinięta boczkiem 45 zł
puree z pietruszki / pieczone warzywa / gratin ziemniaczany / sos demi glace tymiankowy
-
Filet z dorady 46 zł
prażony kalafior / soczewica / sos maślano-kaparowy
-
Żebro wołowe w glazurze 55 zł
frytki stekowe / salsa pomidorowa
-
Bitki z sarny w sosie cebulowym 59 zł
kopytka / kapusta z grzybami
-
Sałata z kurczakiem 36 zł
Mix sałat / kukurydza / papryka / czerwona cebula / pomidor / ogórek / kurczak w panko / sos majonezowo – musztardowy
-
Frytki 10 zł
-
Naleśniki z dżemem lub czekoladą 22 zł
-
Nuggetsy 24 zł
frytki / marchewka baby
-
Ciasto dnia 15 zł
-
Sernik z gorącymi malinami 19 zł
kruszonka
-
Owoce zapiekane pod kruszonką 19 zł
kwaśna śmietana